Erfarenhet

Varför vända sig till mig?

Jag är konsult inom lärande på LearnTech. Jag jobbar både med mindre avgränsade projekt och projekt som berör en hel organisation. En vanligt uppdrag är att en organisation vill ha hjälp med att formulera krav och upphandla LMS eller motsvarande system. I många fall hjälper jag då till att definera processer för kompetensförsörjning och lärande. Det kan också handla om  att organisera och effektivisera utbildningsfunktionen inom en verksamhet. Ibland kan ett företag vilja ha hjälp med att ta fram en utbildningslösning för ett visst ändamål, kanske ska ett nytt IT-system införas eller en ny strategi förmedlas i en hel organisation.

Mina kunder är framför allt medelstora och stora organisationer som Green Cargo, OKQ8, Landstinget Sörmland, Nordea, DB Schenker och Riksbyggen. Du kan läsa mer om några projekt nedan eller i min CV.

Min ambition är alltid att nå det bästa resultatet på enklast och effektivast sätt. Jag har ett brett verksamhetskunnande och kan snabbt sätta mig in en  verksamhet och se vilka behov och utmaningar som finns. Jag kan snabbt hitta bästa lösningen och även hjälpa till förverkliga den.

 

Läs mer på Linkedin: View Helena Eketrapp's profile on LinkedIn

Du kan också ladda ner min CV.

 

Några större projekt de senaste åren

Swedavia

Landstinget Sörmland

OKQ8

Afa Försäkring

Max Hamburgerresturanger

Gren Cargo

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Be Sociable, Share!